Ukrasna trava života

Ukrasna trava života - Pampas

Ukrasna trava života, deluje metafizički i prilično komplikovano, misteriozno i malo snobovski pretenciozno. Ali, zaista nije tako. Niti jedna od ovih definicija nam nije bila na pameti kada smo započeli ideju i pokret dekoracije prostora i karaktera ovom prelepom biljkom. Naprotiv , razmišljali smo o Pampas shopu kao vidu mirnodopske borbe za poboljšanje kvaliteta življenja i bavljenja sobom. Zavladati svojim mirom i definisati precizno sva osećanja, dati im nalete i uzlete slobode i akustične prizvuke lepših i harmoničnijih vremena, je naš jedini cilj. Ukrasna trava života – Pampas je simbol svega što je ženstveno, romantično, seksi i neograničeno liberalno. pampas je oličenje ukusa i relaksirajućih motiva nastavljanja putešestvija zvani život. 

Ukrasna trava života - Pampas shop

Nastao je tako što su se oko iste ideje udružile dve srodne duše. Dvoumljenja nije bilo, to je morao biti pampas. Spojile su se dve poletne i slobodarske duše, sa nadom da pre svega podignu kvalitet svog umeća preživljavanja, a i pri tom podizanja nivoa ljubava i privrženosti prema idealima. Ukrasna trava života je naš način da se vratimo korenima, istinskim porivima, pokretačkoj energiji, porodici, deci, bližnjima. Ujedno je to način da promovišemo bohemian, ili boho način bivstvovanja u ovom ludom i ubrzanom svetu informacij, loših vesti i dogadjaja. Dovoljni su nam trenutci pored pampasa, dovoljan nam je kontakt sa kupcima, istomišljenicima, obožavaocima hedonističkog ukusa koji pampas nosi sa svakim svojim metličastim cvetom i stabljikom. 

Kako mi to radimo?

Korak po korak. Strpljivo, metodično, ponekad nespretno, ali ljudski. Ono što je najvažnije za svoje kupce biramo najbolje primerke, pre toga pažljivo saslušamo sve što ih zanima, vezano za boju, buket, dužinu, mesto koje će biti ukrašeno, emociju koju će izazvati, pozitivnu energiju, koju će doneti. Gradimo svoju popularnost na svim kanalima, sa željom da budemo prepoznati kao vrhunski distributeri ukrasne trave života, kao ozbiljni preduzimači, ali i što je možda najvažnije začetnici pokreta novog načina shvatanja života i onog što on nosi sa sobom.  Dom je svetinja, Vama i nama, to je mesto naše regeneracije, reorganizacije. Dom je sastavljen od niza detalja, sitnih niti, koje čine mrežu sreće i potpunosti. Ukrasna trava života je jedna od tih sitnica, taj šraf u mašineriji našeg uzbudjenja što smo živi i postojimo. Pogled na sitnice revidira mentalno zdravlje i snagu, te postajemo mišićaviji, snažniji voljom i nadom.

Pronadjite nas, lako je

Da, ceo svet je na dlanu. Svaka informacija je dostupna na par skrolova i na još manje klikova. Ponosni smo na našu prisutnost na svim elektronskim medijima, iako je naš boho stil, kojem težimo, malo drugačijeg karaktera, ali bez modernih tehnologija i pristupa korisnicima se ne može. Naši linkovi su sveprisutni pampas.rshttps://www.instagram.com/pampas_shop_srbija1/, https://www.facebook.com/pamapashop, https://www.tiktok.com/@pampashopsrbija1.

Razgledajte, kontaktirajte, naručite, predlažite, spremni smo za svaki vid saranje. Izdvojite malo vremena i edukujte se o bofo stilu, dekoraciju, načinu života, proučite pampas, jer to je ukrasna trava života. Budite slobodni, kul, budite ukras svog bića,  budite praktični, ali na neusiljen način. Definicija sreće je da je samo stvaramo, dotle smo srećni.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
wpChatIcon

NOVO!

Pampas Mix

Pampas luster

Pampas jelka

Pampas u boji