Real home

Real home - Naša mini rešenja

Real home, ili dom istine nas je naveo da izdvojimo nekoliko proizvoda iz našeg asortimana, koji će Vas usrećiti isto onako, kao što i nas čini srećnim ovaj izbor, koji Vam predstavljamo. Klikom na ikonu možete odmah kupiti ove proizvode. Srećna kupovina!

Beli Mini Pampas

Beli mini pampas, kratke stabljike je idealna prilika da ukrasite svaki kutak Vašeg doma.

Braon Mini Pampas

Sa svetlim bojama nameštaja i zidova se slaže fantastično, dajući ukrasni kontrast.

Silueta Venere

Prelepa sveća u obliku siluete ženskog tela u kombinaciji sa pampasom.

uvek ponesi dom sa sobom

Lagano, opuštajuće, bez strogih pravila

Naš dom, Real home, boravište, prebivalište je naš hram. U njemu provodimo najveći deo života, u njemu su sva osećanja, sva sećanja. U njemu se smejemo, snivamo, plačemo, njega darujemo porodici, naslednicima. U njemu se ponekad molimo za sreću i zdravlje. Dom uredjujemo kao i svoju dušu, svoje misli, želje, navike.

Svakom domu, svakoj prostoriji je potrebno nešto što će je osvežiti i oplemeniti, osloboditi od loših misli i energije. 

Iz tog razloga domu je potreban pampas.

Imamo još mnogo ideja za Vas

pampas56
Ideja i

Dnevni boravak, tu se pampas najbolje oseća

Nameštaj u svetlo sivim nijansama, tepih takodje, zidovi apotekarski beli, ormani u motivu imitacije drvenih površina. Dugački pampas se uklapa savršeno, dajući utisak prefinjenosti, ali opuštenosti i domaćinske atmosfere.

Ideja iI

Čekaonica Vaše firme

Retro, vintage, starinski, primorski, skandinavski, sve su to stilovi u kojima se pampas oseća kao kod kuće. Bez svemirske, pseudomoderne, frenetične, epileptične kombinacije, tehnikalija, plastike, šljaštećeg metala i stakla. Umesto toga, jednostavno, hipi, relaksirano.

pampas55
pampas77
Ideja iII

Real home u kupatilu, hodniku, na terasi

Sam pogled na ovu živopisnu biljku, mirnih nijansi bele, drap i braon boje izaziva asocijaciju na prirodu, njenu lepotu i neobuzdanost. Seća nas na predele pored reka, jezera, gde žive pampasi i na njima jata ptica. Čujemo huk vetra od kojeg listovi pampasa šušte.

Upaliti fitilj sveće je ponekad dovoljno

Ideja i

Antički stub sveća

Idealan za sve vrste romantičnih, ali isvih ostalih prilika u kojima će se tako osećati. Privrženo, voljeno, bezbrižno. Sveće koje smo izabrali za Vas su izradjene od posebnog voska, dugo traju i plamen je postojan i prijatnog mirisa.

sveca6
sveca5
Ideja iI

Sanjati i sanjariti

Sveća u obliku siluete izvajanog ženskog tela je vrhunac erotičnosti, intime i zajedništva. Koristitie je u specijalnim prilikama, kada Vaš eros nezaustavljivo obuzima Vaše biće. Sveća je umetnički izraz želje i strasti.

Ideja iII

Birajte i budite izabrani - Real home

Saće sačinjeno od voštanih mehurova. Simboliše neraskidivost, plemenitost i višećelijski organizam satkan da traje. Dugovečnost je plan svakog živog bića, upravo je to cilj ove sveće. Da Vas jako dugo ushićuje svojom formom i elegancijom.

sveca4

Kako izabrati?

Jednostavno je, odvojite vreme i pažljivo razgledajte pampas sajt i naš instagram profil, a zatim pogledajte Vaše prostorije, koje želite da ukrasite i oplemenite. Zasigurno će se naći mesto za beli ili braon pampas sušene biljke, bilo da su dugačke ili kratke stabljike. Isto važi za naše sveće.

Kako kupiti?

Takodje je veoma jednostavno i praktično. Iz tog razloga smo i osmislili ovaj sajt, da uživate u pampasu, ali i da imate posebno mesto za kupovinu iz udobnosti Vašeg doma, kome očigledno nedostaje ova ukrasna biljka. Klikom na dugme shop direktno će te se naći u prodavnici pampasa i sveća za svačiji ukus.

Naši zadovoljni klijenti

5/5
Shopping Cart
wpChatIcon
wpChatIcon

NOVO!

Pampas Mix

Pampas luster

Pampas jelka

Pampas u boji