Pampas – održavanje

Pampas – održavanje

Pampas – poreklo

Pampas – održavanje je post koji nam pomaže kako da postupamo sa tek kupljenim pampas osušenim biljkama i kako da im produžimo vek trajanja. Pampas trava nam dolazi sa juga severno-američkog kontinenta. Preciznije iz tople Kalifornije. Zbog velikog broja sunčanih dana, tamo je pronašla idealne uslove za svoje postojanje, razmnožavanje. Takodje je to podneblje i taj deo sveta prvi put upotrebio pampas travu za dekoraciju enterijera i eksterijera, vodeći se stilom života, nazvanim boho ili bohemian stil. U osušenoj pampas travi su pronašli svoj simbole načina života. Hipi, opušteno, spokojno i pre svega jednostavno.

Pampas nijanse života

U kojoj da je nijansi pampas trava, kao dekoracija Vašeg doma, bilo da je zlatna, bela, braon, sivkasta, bež, slagaće se apsolutno sa svim komadima nameštaja, sa svakom podnom oblogom ili materijalom, modnim detaljima za ukrašavanje doma, tj sa svakim kutkom u Vašem domu, gde ste zamislili pampas travu. Taj deo postaje oaza mirnih i staloženih misli i planova. taj deo će te prvo uslikati kada želite da se pohvalite Vašim domom ili kada jednostavno stremite stilu i eleganciji.

Pampas – održavanje

Kada Vam od nas stignu zaštićene biljke pampasa, bilo da je u pitanju beli ili braon pampas, bili da je u pitanju veliki ili mini pampas, najbolje je pažljivo ih razdvojiti, položiti na neku podlogu i fenom za kosu, uključenim na srednju jačinu i ne baš najtopliju temperaturu, oprezno i polako razduvati svaku grančicu pampas trave. Rastresti laganim pokretima i postaviti ih u vaznu. Zatim, pokazalo se kao izuzetno praktično, uzeti lak za kosu i sa udeljenosti od 20 cm naprskati buket pampas trave. Tako će te na najjednostavniji način sprečiti opadanje vlati trave i na dugo godina produžiti njegov vek trajanja. I to je sve. Ako imate pitanja, odgovore na najčešća možete pronaći na našoj web adresi www.pampas.rs ili na našim kanalima društvenih mreža.

Pampas video

Za kraj ćemo Vam u video prezentaciji ukratko objasniti suštinu održavanja pampas trave i pripreme za dekoraciju.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
wpChatIcon

NOVO!

Pampas Mix

Pampas luster

Pampas jelka

Pampas u boji