All of pampas

All of apsolutno znači živeti punim plućima, bez straha i brige, voleti lepotu i njene detalje, biti okružen ljudima i prirodom. Pampas je biljka koja se čuje, cvrkutala ptica na njoj ili ne. Biti boem, otvorenog uma i nesputanog karaktera. Na kraju dana upaliti sveće, pogledati svoje pampas ukrasno bilje i pomisliti koliko je život lep, onakav kakav jeste.

Pampas i ona

All of pampas - Dozvolite da Vam preporučimo

Bohemian stil života, koji će Vašu ženstvenost i emotivnost podići do neslućenih granica. Nije teško, potrebno je par detalja, par izmena u načinu života i razmišljanja. Zavolećete sebe, svoju opuštenost, prepuštanje mašti i pozitivnim mislima. Smisao života je da smisla nema, s toga se prepustite.

Pampas Vam stiže upakovan u kutiji, sa streč folijom preko. Odmah ga raspakovati protresti napolju, ponekad slepljene listove prosušiti fenom za kosu, na nekoj srednjoj jačini duvanja. Zatim, staviti pampas u vazu, rasporediti buket i s obzirom da kao i kod svakog osušenog cveća listići ponekad otpadaju, lakom za kosu sa pristojne udaljenosti naprskati pampas buket. Tako ćemo mu povećati sjaj, ali i sprečiti dalje opadanje. Pampas traje godinama, nije zahtevan, a pruža život sa stilom.

Reč, dve o održavanju - All of

Bili smo na prelepoj lokaciji - All of

Da bi smo Vam pružili što lepši ugodjaj sa pampas biljkama, obilazili smo stara zdanja i gradjevine. Pronašli smo idealnu lokaciju, koja se izuzetno slaže sa našim i Vašim pampasom. Pogledajte.

Kako izabrati? All of pampas

Jednostavno je, odvojite vreme i pažljivo razgledajte pampas sajt i naš instagram profil, a zatim pogledajte Vaše prostorije, koje želite da ukrasite i oplemenite. Zasigurno će se naći mesto za beli ili braon pampas sušene biljke, bilo da su dugačke ili kratke stabljike. Isto važi za naše sveće.

Kako kupiti?

Takodje je veoma jednostavno i praktično. Iz tog razloga smo i osmislili ovaj sajt, da uživate u pampasu, ali i da imate posebno mesto za kupovinu iz udobnosti Vašeg doma, kome očigledno nedostaje ova ukrasna biljka. Klikom na dugme shop direktno će te se naći u prodavnici pampasa i sveća za svačiji ukus.

Naši zadovoljni klijenti

5/5

Pretlatite se!

Shopping Cart
wpChatIcon

NOVO!

Pampas Mix

Pampas luster

Pampas jelka

Pampas u boji